MATE clothing

Mate clothing

Mate clothing

MATE clothing

Datum: September 2014 - december 2017
Verantwoordelijkheid: Runnen van een kledingbedrijf

Rol: Vennoot

Taken: Grafisch Design, Digital Design

In 2014 ben ik samen met Martijn een kledingbedrijf opgestart, genaamd MATE clothing. Al onze kleding was handgemaakt, we ontwierpen onze eigen prints en lieten dit zeefdrukken op t-shirts, truien, petten en tassen. Daarnaast hebben we een volledige huisstijl en een website ontwikkelt voor MATE clothing.

Foto_urbanjungle
Logo_mate
urbanjungle_foto

Huisstijl en

website

Huisstijl en

website

Omdat Martijn en ik allebei Graphic Design studeerde, was het vanzelfsprekend dat we voor MATE clothing onze eigen huisstijl zouden ontwerpen. We hebben onder andere een logo, visitekaartje, briefpapier, vacatures, lookbooks en een website gemaakt.

design_web

Kleding en

fotografie

Kleding en

fotografie

De prints voor de kleding werden gezeefdrukt op t-shirts, truien en tassen. Wij mochten hierbij zijn, en hebben zo dus het hele proces mee mogen maken. Naast het ontwerpen van kleding, hebben we ook fotoshoots georganiseerd om onze producten te promoten. Hiervoor hebben we verschillende modellen en fotografen ingeschakeld en de meest toffe locaties opgezocht, zoals een oude suikerfabriek in België en een tropische planten kas.

schets_urbanjungle
zeefdrukken_1-2
zeefdrukken_2-2
fotografie_4
fotografie_1
fotografie_2

Swan

Market

Swan

Market

Naast de webshop wilde we onze kleding ook verkopen op andere locaties, zoals de Swan Market. Op dit soort evenementen creëerde we onze eigen mini-shop om onze producten te promoten. 

Foto_swanmarket
Foto_swanmarket4
Foto_swanmarket3

© 2024 | Tessa Hamel  |  info@tessahamel.nl

© 2018 | Tessa Hamel