White lion

White lion

Lanceerdatum: November 2019
Verantwoordelijkheid: Graphic and Digital Design
Bureau: Minvi
Opdracht: 
Branding and website
Website: www.thewhitelion.nl

Voor communicatiebureau White lion hebben wij vanuit Minvi een volledige branding mogen ontwikkelen. We hebben hiervoor onder andere een logo, styleguide, visitekaartje, Word templates en een website voor gemaakt.

WhiteLion01

Branding

Branding

Voor de branding van White lion zijn we gestart met stijlonderzoek. Zo hebben we met de belangrijkste kernwaarden van White lion gekeken naar kleurgebruik, vormentaal, typografie en beeldgebruik. Hier hebben we een styleguide voor opgezet die gebruikt kan worden bij het ontwikkelen van nieuwe uitingen voor White Lion. Na het ontwikkelen van het logo en de styleguide hebben we overige uitingen opgeleverd, zoals een visitekaartje, briefpapier en Word templates.

WhiteLion03
WhiteLion06
WhiteLion08

Website

Website

Voor het ontwerpen en ontwikkelen van de website hebben we vooraf een brainstormsessie met White lion georganiseerd. Deze brainstormsessie was een belangrijke basis voor het bepalen van de paginastructuur, en daarnaast een moment om alle wensen en behoeften van de klant te kunnen bespreken en formuleren. Vervolgens hebben we met deze basis de website ontworpen in Sketch. De website is vervolgens opgezet in Wordpress, waarmee White lion een makkelijk beheerbaar systeem heeft om zelf aan de slag te kunnen gaan.

WhiteLion09
WhiteLion04
WhiteLion05

© 2024 | Tessa Hamel  |  info@tessahamel.nl

© 2018 | Tessa Hamel